Hem / Ramar / Passepartout

Passepartout

En passepartout är den yttre kartongen som ligger mellan glaset samt din bild. En passepartout används först och främst för att skydda ditt motiv från att ligga i direktkontakt med glaset. Det höjer även den visuella i din inramning och skapar en snygg och elegant inramning.

Vi använder endast syrafria kartonger av högsta kvalité. Hittar ni inte en passepartout som passar er kan vi välja att måttbeställa er passepartout enligt era egna önskemål. Till Måttbeställda passepartouter.

Passepartouter är det perfekta alternativet för dig som vill ge dina bilder den där lilla extra inramningen. De passar alldeles utmärkt för de bilder som fångat de speciella ögonblicken, såsom bröllopsbilder, skolfoton, familjefoton och så vidare. Passepartouter är även perfekta när du vill snygga till ett fotocollage som du planerar att ge bort i present till någon tycker mycket om. Ja, egentligen skulle man väl kunna säga att passepartouter passar alla typer av bilder som du vill lyfta fram lite extra. De ger dina bilder en elegant och smakfull inramning.

Hos oss hittar du en stor variation av passepartouter i flera olika storlekar.

Våra passepartouter kommer i vitt, svart och många andra färger. Som standard har de flesta av dem en vit kärna, men vi har även passepartouter med svart kärna. Med kärna menar vi den tunna skurna kanten som ligger allra närmast motivet. I vårt sortiment hittar du passepartouter i standardstorlekar från 10x15 cm till 70x100 cm. Hos oss ska alla kunna hitta det de letar efter. Skulle du trots detta inte hitta det du söker i vårt sortiment finns möjligheten att måttbeställa dina passepartouter.

Alla passepartouter i vårt sortiment är PH-neutrala samt syrafria, vilket innebär att de inte kan skada dina bilder på något sätt. Vi är måna om dina bilders kvalité och erbjuder därför endast de allra bästa produkterna. Kika in i vårt sortiment ovan så ska du se att du hittar det du söker.


Stäng