Välkommen till Oneframe Sthlm & oneframesthlm.se - Ram & inredning online.
Sedan 2011 har vi funnits och legat i Vällingby City i Stockholm. I vår butik säljer vi ramar, inredning & erbjuder ramverkstadsservice.
Vi har ett stort utbud av ramar i de flesta storlekarna. I vår erkända ramverkstad erbjuder vi inramnings service av högsta kvalite. Vi utför alla typer av kvalitetsinramningar och gör detta alltid inhouse i vår butik. Vi har även ett printcenter där du kan framkalla foton, förstora foton eller göra egna canvastavlor av era foton. 

I vår webbutik oneframesthlm.se hittar du ett stort utbud av tavlor, prints, ramar och inredning med hög kvalitet och bra priser. Vi följer alltid de senaste trenderna inom inredning och möter upp med rätt färger och motiv. Du hittar texttavlor, barntavlor, svartvita fotografier, illustartioner, guldtryck och mycket mer. Vi skapar själva många av motiven men tar även in konst från konstnärer runtom i världen. Vår affärside är att hjälpa våra kunder till snygga och inspirerande hem på ett enkelt och snyggt sätt. Vi uppdaterar kontinuerligt vårt utbud med nya motiv - följ oss gärna på Facebook och Instagram så ser du när vi får in nyheter och har kampanjer.


Stäng